fbpx skip to Main Content

Hvorfor få sin egen firma app?

Med en firma app har du mulighed for at komme endnu tættere på, ikke blot dine kunder, men også dine medarbejdere.

App-works.dk lever af at lave værktøjer, som skaber forbedringer. Forbedringer der kommer til udtryk via mersalg, mere tid og flere opgaver løst i hverdagen.

Vi hjælper derfor med mere succes og en god mavefornemmelse.

Branche app funktioner


Fakta:

 • Det er 5-10 gange mere omkostningstungt, at indhente en ny kunde end, at servicere en eksisterende.
 • Det skaber typisk 25-95% mere omsætning. Ved blot at gøre små 5% af dine kunder opmærksomme på din eksistens i ny og næ.
 • 9 ud af 10 firmaer har informationer og nyheder, som enten skal eller bør udleveres til deres kunder.
 • Tid er en stor faktor i 90% af alle firmaer.
 • Rigtig mange firmaer synes det er dyrt, uoverskueligt og besværligt, at bruge penge på markedsføring.

Førpris:
24.900,-
+ Drift

Drift a 498 kr. pr. md. (Svarende til 5.976 kr. årligt)
Alle priser er ekskl. moms.
 


Tilbudspris:
12.450,-
+ Drift

Drift a 498 kr. pr. md. (Svarende til 5.976 kr. årligt)
Alle priser er ekskl. moms.
 


Udfyld kontakt formularen og lad os sammen finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

  Firma (Valgfri)

  Navn (Påkrævet)

  Telefon (Påkrævet)

  E-mail (Påkrævet)

  Hvorfor skal man vælge os?

  “App-works har udarbejdet vores brugervenlige produktapp, som har fået meget positive reaktioner hos brugerne. Vi ønskede en app, der kunne præsenterer vores produktsortiment efter et bestemt hudproblem på en enkelt og brugervenlig måde.

  Her kom App-works hurtigt med nogle løsningsforslag, som virkelig har fungeret optimalt i praksis. Vores samarbejde med App-works er utrolig godt, da de hurtigt og effektivt hjælper, hvis vi skulle have brug for det. Så kæmpe cadeau herfra.”

  Diana Langkilde-Lauesen
  SoMe- og marketingmedarbejder

  “En af de bedste ting ved at arbejde med App-Works, er forventningsafstemningen. Igennem hele forløbet havde vi en følelse af at begge parter 100% vidste hvad og hvordan opgaverne skulle udføres.

  Der var en åben dialog og grundig dokumentation.

  Kort sagt, vi var i øjenhøjde med hinanden, IT kan være et svært sprog at snakke men sammen fik vi gjort det simpelt og overskueligt.”

  Flemming Quach
  Partner

  App reference Miele Professional

  ”Engagement, professionalisme og kundefokus er tre ord, som kendetegner den måde, som App-works arbejder på.

  Det er en fornøjelse at være kunde hos dem”

  Lis Søderholm
  Marketing Activation Manager

  “Vi har i samarbejde med app-works fået lavet en app til, at holde styr på vores sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger. Det var i hvert fald udgangspunktet, men det har udviklet sig en del, da vi først fandt ud af, hvor godt et arbejdsredskab app’n er.

  Vi har i dag udvidet med telefonbog, registreringsattester på alle vore køretøjer, nyhedsbreve, garageplan. Derudover har vi nogle ad-hoc punkter, der ligger på app’n i kortere tid – f.eks. instruktioner i forhold til vinteren.

  Vi er meget tilfredse og sparer en masse tid i forhold til opdatering af de forskellige ting. Nu kan vi ”nøjes” med at gøre det ét sted, hvorefter alle er opdateret. Vi undgår misforståelser og bliver mere effektive :)”

  Arne Lykkegaard
  Funktionsleder

  FAQ

  Hvad nu hvis, jeg allerede har en app?

  Hvis du allerede har en app, kan det være svært at sige hvad det vil kræve at genbygge den i vores system. Frygt dog ej, send os en henvendelse med navnet på din eksisterende app, så kigger vi på den og vender tilbage med en klarmelding.

  Hvad nu hvis, jeg ikke har tiden?

  Hos App-Works.dk er alle projekter lige vigtige, vi betragter vores arbejde som et samarbejde med vores kunder, og det er derfor vigtigt at vi, ligesom du, giver sig tid til at udføre projektet ordentligt. Hvor meget tid et projekt kræver, afhænger af ambitionen. Typisk vil der være tale om 3-5 møder undervejs i produktionen, enten telefonisk eller fysisk.
  Har du meget travlt, så skriv det med i din henvendelse også ser vi på det sammen.

  Hvad nu hvis, jeg også skal bruge en hjemmeside?

  Hos App-Works.dk levere vi både apps og hjemmesider til alskens formål. Ønsker du også en hjemmeside kan vi snildt løfte denne, og i de fleste tilfælde kan vi integrere hjemmesiden sammen med appen.
  Skriv ind og hør mere!

  Hvad nu hvis, jeg også skal bruge markedsføring?

  Markedsføring er et bredt spektrum, hos App-Works.dk levere vi SEO til hjemmesider, og har i stedet for at gøre os kloge på alt, opsamlet dygtige partnere i det danske miljø. Har du brug for markedsføring ud over hvad vi selv kan levere, kan vi i samarbejde tage et møde med nogle af vores betroede partnere, og derved løfte dine behov.

  Back To Top