fbpx skip to Main Content

Hvad koster en app?

Hvad koster en app?” hører til blandt de mest almindelige spørgsmål inden for app udvikling. Skal du have udviklet en app, vil du naturligvis gerne vide, hvor meget det i realiteten koster. Vi kan dog hurtigt slå fast, at hvis den skal udvikles fra bunden, så findes der ikke et entydigt svar på spørgsmålet, hvad koster en app?

Hvad koster en branche app?

Kan vi klare din opgave indenfor vores branche app systems grænser, kan vi dog altid hjælpe dig med en unik, lækker, værdifuld og ikke mindst billig app. Branche appen er et genialt værktøj, der skaber stor værdi for din forretning, understøtter din kundeloyalitet og skaber mersalg på en måde, som ingen andre online værktøjer kan.

Står du med et projekt, som ikke falder indenfor rammerne på vores branche app løsning. Kan der være rigtigt mange ting, der skal på plads, før det er muligt at give et realistisk bud på, hvad en app vil koste. Men app-works.dk hjælper dig naturligvis gerne med at klarlægge dine krav og behov, så vi kan beregne en retvisende pris..

Tilbud på app udvikling

Hvad siger du?

Skal vi mødes og få en kop kaffe og kage eller skal vi tage en snak om frem og tilbage?

Hvad koster en app

Hvad koster en app og hvilke faktorer skal være på plads?

App udvikling for Weibel-El Teknik

Hvad koster en app? – Disse faktorer skal på plads!

Skal der være forudsætninger for at udarbejde et tilbud, så er der nogle basale faktorer, der skal på plads. Anmoder du om pris på din ide eller nye app, bliver du derfor bedt om at fortælle om dine krav, behov og forventninger til din kommende app.

Nedenstående spørgsmål, er en god indikator på, hvad vi skal bruge for, at beregne en pris på din app:

  • Hvordan skal din app se ud?
  • Hvilke funktioner skal din app have?
  • Skal app’en fungere til både smartphones og tablets?
  • Hvilke platforme skal app’en være kompatibel med? (iOS, Android, Windows m.fl.)
  • Skal der være bruger login?
  • Skal app’en være tilgængelig på flere sprog?
  • Vedligeholdelse af app – hvem skal klare den?

Ovenstående omfatter blot nogle af de punkter, vi vil gennemgå med dig, hvis du anmoder om et tilbud på hvad koster en app. Jo mere detaljeret du er, desto nemmere er det at udregne en realistisk pris. Der er stor forskel på, hvor avancerede apps er, hvorfor der også er store prisforskelle på hvad koster en app.

Ønsker du at få afprøvet din app ide, inden du kaster en masse penge efter udvikling. Kan vi hjælpe dig med, at lave en prototype eller en demo app, som kan fremvises til din målgruppe eller potentielle investorer mm.

Vi giver dig en konkurrencedygtig pris på din app

Skriver du til os med henblik på at få tilbudt en konkurrencedygtig pris på hvad koster en app, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi tilbyder professionelle løsninger til priser, hvor de fleste kan være med. Vi vægter gennemsigtighed højt, da vi ønsker, at skabe lange relationer med vores kunder. Du kan derfor altid skrive eller ringe til os, hvis du vil have et tilbud på, hvad koster en app.

Back To Top