skip to Main Content
Menu

Cookie- og privatlivspolitik (app-works.dk)Cookie- og privatlivspolitik - app-works.dk

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er enhver form for information, der på den ene eller anden måde kan henføres til dig. Hvis du besøger app-works.dk vil vi indsamle og behandle en række lignende informationer. F.eks. ved alm. brug af websitet, når du foretager en tilmelding til nyhedsbrev, deltager i konkurrencer og undersøgelser, tilmelder dig som bruger eller til et abonnement, samt al anden brug af services og handel via app-works.dk.

Når der indsamles informationer, behandles typisk disse typer af oplysninger: Unikt ID nummer, teknisk data om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-adresse og nummer, din geografiske placering, samt de sider du besøger og kigger på (interesser). I det omfang, som du giver eksplicit samtykke til og ved selv at indtaste forskellige informationer. Der behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalings oplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
De oplysninger vi indsamler. Benyttes til at identificere dig som bruger eller medlem, for at fremvise de annoncer, som med størst sandsynlighed vil være relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger, og naturligvis så vi kan levere de services, du har vist interesse for, som f.eks. at modtage et nyhedsbrev, et login, materiale mm. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services, ydelser og indhold på websitet.

Periode for opbevaring
Alle oplysninger opbevares i henhold til lovgivningen i det tidsrum der er tilladt, og bliver slettet, såfremt de ikke længere opfattes som nødvendige. Perioden vil afhænge af vigtigheden af oplysningen og baggrunden for dennes opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer fjernes/slettes.

Videregivelse af oplysninger
Den indsamlede data om din brug af app-works.dk, herunder hvilke annoncer du modtager og klikker på, din geografiske placering, dit køn og din alder m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt og relevante. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af vores data. Samtlige tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som f.eks. navn og e-mail m.v. vil udelukkende ske, hvis du giver samtykke til det. App-works.dk anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: app@app-works.dk eller på tlf.: 71 72 73 00. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver- og ejer

App-works.dk ejes og publiceres af:

Circle Cake IVS
Strandesplanaden 110
2665 Vallensbæk Strand
Telefon: 71 72 73 00
E-mail: app@app-works.dk

Back To Top