fbpx skip to Main Content

App udvikling, hjælp og rådgivning

professionel app udvikling og hjælp til dit app projekt. Vi støtter dig hele vejen, fra den gode app idé til det færdige koncept. Uanset om du blot kommer til os med den gode idé eller med et godt velovervejet og gennemarbejdet app koncept.

Vi hjælper og rådgiver vi dig hele vejen med app udvikling af dit projekt. Vi sætter en ære i, at vejlede dig bedst muligt ikke mindst ud fra egne erfaringer. Men ligeså på baggrund af de mange lærerige workshop, for-analyse, research og udviklings timer vi har været igennem over årene.

Vi har udviklet både Native apps, Hybrid apps, web apps, spil apps og branche apps. Og vi har kendskab til alverdens former for kodesprog. Kontakt os for en vurdering af din app idé og koncept.

Tilbud på app udvikling

Hvad siger du?

Skal vi mødes og få en kop kaffe og kage eller skal vi tage en snak om frem og tilbage?

App udvikling til Android, iPhone, iPad og tablet

App udvikling

Hvilken type app udvikling skal du bruge. Android smartphone, iPhone/iOS, iPad/tablet?

Vi hjælper dig med al slags app udvikling, såvel som app spiludvikling. Du skal blot komme med den gode idé, så finder vi sammen ud af hvilken type app udvikling som matcher dit projekt bedst. I de fleste tilfælde vil det bedst kunne betale sig, at udvikle sit app projekt til alle enheder og platforme. Det forekommer dog en sjælden gang, at visse app projekter, gør sig bedst udelukkende på iPhone og Android smartphone eller iPad og tablet.

Ydermere kan det også rigtig godt betale sig, at få hurtigt afstemt om, hvilken app udviklingsmetode, som er bedst til netop dit app projekt. Der er nemlig en mærkbar forskel på udviklings tid og pris. Afhængigt af om opgaven skal kodes fra bunden, som en Native app eller kan håndteres med en hybrid app platform, en web app eller progressive web app. Ydermere har vi vores egen platform, hvor vi kan udvikle yderst omkostningslette og stærke branche apps, der er kendt for at styrke båndet mellem firmaer og deres kunder og skaber en ny form for mersalg.

Hvad er forskellen på app udvikling af:

  • Native apps
  • Hybrid apps Web apps
  • Progressive web apps
  • Branche apps

Læs mere på siden hvad er en app?

Android app udvikling

Udvikling af apps til Android, anses ofte som den mest udbredte app udviklingsform på verdensmarkedet. Helt enkelt fordi Android er stærkt førende på verdensplan. Samsung, Huawei, HTC og mange store smartphone og tablet producenter benytter sig nemlig alle af Googles Android system. Tillige findes der mange billige smartphones der benytter Googles Android styresystem, hvorfor alle kan være med når der skal købes ny telefon eller den gamle skal skiftes ud.

Derfor er det anbefalet, at man altid har størst fokus på Android app udvikling, når man skal lave en app der har sin målgruppe uden for de danske ip’er. Hos App-works.dk vil vi dog, som udgangspunkt altid anbefale, at man koder til begge platforme og ikke nøjes med Android app udvikling, så man rammest det størst mulige publikum.

Android app udvikling

iPhone app udvikling

iPhone app udvikling

Udvikling af apps til iPhone er uden tvivl den største forespørgsel der kommer fra danskerne. Vi tog nemlig Apples iPhone gevaldigt til os fra start, Steve Jobs præsenterede den første iPhone i 2007. Siden har kurven været stødt stigende i mere end et årti. Vi er derfor næsten alle mobile og fået et helt specielt forhold til vores nye bedste ven, som altid ligger trygt og sikkert i lommen og klar til brug. IPhone kører med deres eget styresystem iOS og deres egen kode Xcode. Derfor skulle sikkerheden også være større, men det debatteres forsat i flæng på det store internet.

En ting, man dog kan konstatere er. Apple kører med deres eget lukkede systemer, derfor skal der ligges flere iOS Xcode timer i sin iPhone app udvikling. Både under selve udviklingen og når appén skal udgives. Apple har nemlig en manuel udgivelses proces og nogle meget levende retningslinjer. Som de til tider selv, lader til at have udfordringer med at forstå. iPhone app udvikling er derfor også, som oftest mere omkostningstungt end Android app udvikling.

iPad og tablet app udvikling

Udvikling af apps til iPad følger som regel med når man gør sig tanker om sit app projekt. Men alligevel er iPad og tablet app udvikling så populært, som iPhone og smartphone app udvikling. IPad’en kom nemlig først i 2010, altså 3 år senere end iPhonen. Samtidig er det jo heller ikke ligeså simpelt, at have sin iPad med sig rundt, som det er med iPhonen, der ligger så dejligt i lommen eller tasken. Med det sagt, så er der naturligvis fortsat mange apps, som udelukkende matcher en iPad eller tablet.

iPad app udvikling, kodes også med Xcode til Apples eget system iOS. Og derfor følger de samme udfordringer ved udgivelse, som til iPhone udvikling. Tablet og altså Android udvikling er mere åbent og Google er ligeså ved udgivelse. Ofte lettere og arbejde med end Apple, hvorfor udviklingen hertil, som regel er mindre omkostningstungt. Der kan dog i mange tilfælde opnås store fordele, både på tid og omkostninger, hvis man benytter en Hybrid cross platform. Telerik, React Native, IONIC, PhoneGap er blandt mange andre, gode værktøjer til Hybrid app udvikling.

iPad og tablet app udvikling

Branche app udvikling

Branche app udvikling

Udvikling af en branche app, er uden tvivl den billigste løsning, når der skal vælges udviklingsmodel og spares lidt på økonomien. Branche app udvikling foregår nemlig i vores eget system, som er udviklet ud fra tanken – lav din egen app uden kodeerfaring. Vi byder derfor i dag på branchens bedste system til at lave din egen app.

Systemet har 40+ lokale funktioner. F.eks. ubegrænsede push notifikationer. Så du nemt og simpelt kan kommunikere tilbud, nyheder og informationer ud til dine kunder, klienter, brugere. Booking/Reservations system, 1 click opkald, find vej funktion, firma og medarbejder kontaktlister, point of interest og meget mere. Ydermere kan vi integrere din app med mere end 300+ forskellige 3. parts systemer. Herunder Facebook, Instagram, Booking/reservation, hjemmeside, e-mail programmer og mange andre.

Lad os lave en værdi skabene og omkostningslet branche til dig i dag eller ansøg om at kunne lave din egen app i dag.

Få tilbud på app udvikling eller læs mere om lav din egen app

Hvad siger du?

Skal vi mødes og få en kop kaffe eller …
Skal vi tage en snak om frem og tilbage?

Back To Top