fbpx skip to Main Content

Alle virksomheder kan få en billig app!

Skal det være en billig app?

Billig app og gerne en kvalitets bevidst billig app, og den skal også helst kunne en masse ting, kender du det? Det er i hvert fald det de fleste gerne vil have. Det er selvfølgelig muligt i dag med de værktøjer der findes, at lave billig app-udvikling også selvom større opgaver for special app udvikling naturligvis kan løbe op afhængig af projektets størrelse. For blot et par år siden var det slet ikke muligt, at få en billig app udvikling, priserne startede hurtigt på 45-50.000 kr. og skulle man blot have lidt ekstra, kostede det, det hvide ud af øjnene og udviklingshuset kommenterede den fortsat som en billig app. Heldigvis er det nye tider. app-works.dk er kommet og søger du altså efter billig app udvikling, er du kommet det helt rigtige sted hen. App-works.dk kan nemlig ved at arbejde med simple og prisvindende værktøjer tilbyde at lave meget billige apps af god kvalitet til alle brancher. Også til din.

Billig app-udvikling til din branche?

App-works.dk har på nuværende tidspunkt, lavet en lang række billige standard branche apps, som indeholder de mest relevante funktioner (gadgets) for den pågældende branche. Disse billige standard branche apps, kan tilpasses med stil, design og funktioner, så den matcher til netop din virksomhed.

Du får altså derfor ikke bare en billig app når du handler hos app-works.dk, men også en rigtig lækker, fuldt funktionsdygtig app, som kan sammenlignes med en stor lækker og dyr app, bare til en reduceret pris.

Skal jeg bruge en app?

Når du kan få en billig app, som skaber så meget værdi for pengene, så ja. Branche apps kan skabe alt fra større cashflow til mere effektiv styring af din forretning.

Cirka 97% af alle små og mellemstore virksomheder kan få gavn af deres egen app og skabe en ret interessant merværdi for forretningen. Ganske simpelt fordi en app skaber fast interesse for din forretning fra dine kunder, klienter, kollegaer eller medlemmer og samtidig, fordi du kan sælge dine produkter, markedsføre nye og kommunikere nyheder, beskeder og push beskeder, direkte ud til dem via appens simple betjeningspanel!

I langt de fleste tilfælde kan en billig standard branche app udvikling, løse de fleste ønsker uden for meget ståhej på pris og udvikling og vi kan sågar tilbyde at lave en simpel hjemmeside som kan styres fra samme system oveni.

Hvad koster en app?

Det er naturligvis meget forskelligt. Læs mere om hvad koster en app?

Du kan læse mere om special app udvikling, branche apps og de forskellige funktioner vi tilbyder ved, at klikke på linkene.

Kontakt os i dag og hør hvordan du kommer i gang med din egen app.

Ring til os på tlf.: 71 72 73 00 eller brug kontakt formularen her på siden.

Back To Top