fbpx skip to Main Content

Forenings app

En forenings app er tilegnet alle tænkelige foreninger – små som store. Står du i spidsen for en forening, er du måske allerede kommet frem til, at det er en god idé at udvikle en app. App-works.dk sætter en ære i, at være din foretrukne samarbejdspartner, hvis du har besluttet dig for at få udviklet en forening app.

App udvikling er det vi lever af og derfor er det altid en dyd, at hjælpe med at skabe gode resultater og simplificere dagen hos vores kunder og samarbejdspartnere.

Forenings app – Få udviklet en app til din forening

I dag forventes det, at foreninger er moderne og digitale – hvilket man f.eks. kan være med en app. Det er blevet mere og mere almindeligt, at medlemmerne forventer, at deres forening har en applikation, som man kan tilgå fra smartphone og tablet.

Er du ikke teknisk anlagt, så kan du outsource udvikling af apps til professionelle virksomheder. Det er i den anledning, at app-works.dk kommer ind i billedet, da vores unikke kompetencer og mange års erfaring har gjort os til nogle af de bedste på området.

Vi udvikler bl.a. forenings apps til følgende fag:

 

  • Idræts forenings app
  • Fodbold forenings app
  • Bolig forenings app
  • Havne forenings app
  • Musik Forening app

 

Repræsenterer du en anden type forening end ovenstående, så kan du selvfølgelig kontakte os alligevel, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Vi ved hvordan du får den bedste forenings app

Vil du gerne have udviklet en forenings app, og overlader du opgaven til os, så kan vi med sikkerhed levere et resultat, som lever op til dine forventninger. Vi formår at sætte os i kundens behov og samtidig skræddersy en løsning, der er tilegnet den enkelte forening.

Kontakter du os med dine ønsker og krav, så finder vi en passende løsning. Dermed kan du realisere din drøm om at få udviklet en forenings app inden for en overskuelig tidsramme. Vi leverer udelukkende de bedste apps til foreninger, hvor der er taget højde for dine ønsker til diverse specifikationer og funktioner.

Skal vi udvikle en app til dig og din forening, så kan du kontakte os pr. telefon eller e-mail allerede i dag.

Har du et firma? Læs mere om firma app.

Forenings app telefoner

App udvikling og spiludvikling til Android, iPhone, iPad og tablet

Køb branche app

Back To Top